пʼятниця, 28 вересня 2007 07:14

Влада виселить послів із апартаментів

Міська влада Києва має намір продати з аукціону 31 фешенебельну квартиру в центрі, в яких нині мешкають акредитовані в Україні посли.

Про це повідомляє міська ділова преса. Як пише газета "Дело", депутати готуються розглянути питання щодо продажу апартаментів на найближчій сесії Київради. Влада пояснює ініціативу тим, що квартири не відповідають "сучасним нормам проживання". Нині житлом розпоряджається комунальне підприємство "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв" (ГДІП). Його гендиректор Павло Кривонос уже заявив: мерія продасть "не всі приміщення відразу". Якщо посольство захоче викупити ці апартаменти, то отримає дозвіл. Однак платити доведеться за ринковими цінами, каже Кривонос. У списку помешкань — 5-, 8-кімнатні квартири на вул. Антоновича, Стрілецькій, Хмельницького, Франка. Точно відомо, що в цих апартаментах мешкають посли Німеччини й Туреччини. Міські оглядачі вважають, що справа може завершитися дипломатичним скандалом.

Зараз ви читаєте новину «Влада виселить послів із апартаментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі