четвер, 06 вересня 2007 07:11

Визначать місця для агітації

Мерія зобов"язала управління з питань внутрішньої політики розробити схему місць у Києві, в яких дозволять виборчу агітацію.

Про це повідомила прес-служба мерії через кілька днів після різкої й неочікуваної заяви мера Леоніда Черновецького. Як відомо, міський голова заборонив установлювати в місті агітаційні намети політичних партій та блоків.

Начальник управління внутрішньої політики Віктор Гончарук стверджує, що партії й блоки ігнорували законодавство. Мовляв, закон зобов"язує партії попереджати місцеву владу про початок агітації та місця, де її проводитимуть. За словами Гончарука,  міська влада не має претензій лише до двох міських організацій — Всеукраїнського об"єднання "Свобода" та "Громадського активу Києва". Вони вказали владі не лише вулиці, а навіть номери будинків, біля яких агітуватимуть.

— Агітаційні намети, стенди та інші матеріали встановлюють у людних місцях, перешкоджаючи тим самим руху пішоходів. У деяких випадках навіть порушують правила пожежної безпеки, — заявляє Віктор Гончарук.

Зараз ви читаєте новину «Визначать місця для агітації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі