середа, 09 грудня 2020 07:25

Вітри та мокрий сніг: яка погода пануватиме в столиці до кінця тижня

Вітри та мокрий сніг: яка погода пануватиме в столиці до кінця тижня
У п'ятницю на киян чекатимуть невеликі хмарність та дощ. Вологість повітря 79-95%. Фото: pixabay.com

Найближчі 3 дні у Києві очікується слабкий вітер та дощі з мокрим снігом.

Про це повідомляє gismeteo.ua.

Сьогодні у столиці ясно та сухо, сильний вітер східного та південно-східного напрямків 4-5 м/с. Температура повітря вдень коливатиметься у межах -1,6...6,4°С. Атмосферний тиск 755 мм ртутного стовпчика, вірогідні геомагнітні бурі. Вологість повітря висока - 63-78%.

10 грудня у Києві обіцяють мінливу хмарність, а також невеликий дощ зі снігом. Температура повітря становитиме від +1...-6°C (відчуватиметься як -5...12°C). Вологість повітря в межах 60-94%. Вітер з південно-східного змінюватиме напрям на східний, швидкість 4-6 м/с. Жорсткий геомагнітний шторм.

У п'ятницю на киян чекатимуть невеликі хмарність та дощ. Вологість повітря 79-95%. Температура становитиме +1,4...-3°C, але відчуватиметься як -4...9°C. Тиск 747-749 мм ртутного стовпчика. Сильний вітер південно-східного напрямку: 5-7 м/с. Вірогідна мала геомагнітна буря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Температурні гойдалки, сніги та ожеледиця: чим дивуватиме погода в найближчі 10 днів

Зима 2020-2021-го, найімовірніше, не буде така ж аномально тепла, як попередня. Вона порадує українців і снігом, і морозами, стверджують народні синоптики. Хоча на "зимове бабине літо" теж слід розраховувати. У грудні на Миколая вони обіцяють мороз, але новорічна ніч знову може бути без снігу.

Зараз ви читаєте новину «Вітри та мокрий сніг: яка погода пануватиме в столиці до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі