пʼятниця, 19 серпня 2016 23:08

Військова техніка зупинила рух у Києві, а місто накрило смогом
8

Фото: Ельдар Сарахман

Через репетицію параду з нагоди 25 річниці Незалежності України в центрі столиці утворилися багатокілометрові пробки, а місто накрив незвичний смог повідомляє Gazeta.ua

Станом на 19.00 п'ятниці, пробки на автомобільних дорогах досягли шести балів. Рух транспорту було ускладнено в центрі Києва. Зокрема, в районі станцій метро "Університет", "Палац спорту", "Олімпійська", а також "Вокзальна" і "Політехнічний інститут".

Після завершення репетиції в центральній частині Києва, військова техніка вирушила на набережну Дніпра і утворила там величезний корок. Пересуваючись до місць постійної дислокації, військова техніка повністю зупинила рух автотранспорту на Подолі. Значні ускладнення руху транспорту відбулись на бульварі Шевченка. Від станції метро Університет до площі Перемоги громадський транспорт стояв в пробках близько півгодини.

На допомогу регулювальникам прийшла столична поліція, що допомагала перерозподіляти рух техніки. Близько 21:30 пробки в центрі міста розсмоктались.

Також, за повідомленням столичного Укравтодору, на частину гусеничної техніки військові не поставили гумові траки, і після її проходу по головним транспортним артеріям української столиці, залишилися серйозні вм'ятини на дорожньому полотні.

Зараз ви читаєте новину «Військова техніка зупинила рух у Києві, а місто накрило смогом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі