субота, 15 березня 2008 07:02

Відкрилася виставка мотоциклів

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Дівчина привертає увагу відвідувачів до нової моделі мотоцикла ”Бі-Кінг” фірми ”Сузукі” у Міжнародному виставковому центрі
Дівчина привертає увагу відвідувачів до нової моделі мотоцикла ”Бі-Кінг” фірми ”Сузукі” у Міжнародному виставковому центрі

Вихідними в Міжнародному виставковому центрі триватиме виставка "Мотобайк-2008".

Павільйон N3 з четверга заставлений яскравими мотоциклами світових виробників — "Сузукі", "Хонда", КТМ, "Ямаха". Є техніка, зібрана в Канаді, Росії, Білорусі та Китаї. Київський мотоциклетний завод "Дніпро" свою продукцію не представляє.

Цьогоріч виробники привезли до міста 400 мотоциклів. Окрім транспорту продавці демонструють запчастини, аксесуари, одяг, шоломи та комбінезони для байкерів. Про це "ГПУ" розповіла Валентина Танкова, 26 років, представник "Мотобайку-2008".

Увагу чоловіків до техніки підсилюють красиві дівчата. Вони позують біля мотоциклів, фотографуються з відвідувачами. На виставці працюють півсотні моделей. У суботу їх буде більше, ходитимуть вони топлес із розфарбованими на мотоциклетну тематику тілами. Обіцяють шоу барменів, а після — безплатну дегустацію коктейлів. Виступатимуть каскадери. Щодня в лотерею розігрують скутери — за номерами квитків.

Найдорожчий на виставці — двомісний трицикл "Кан-АМ Спайдер", зроблений у Канаді. В Україні він коштуватиме $51 тис. Організатори запевняють: у Європі цю модель почнуть продавати на півроку пізніше, аніж у столиці.

Виставка відкривається о десятій ранку. У суботу працює до 19.00, у неділю — до 18.00. Квиток коштує 15 грн, вхід дітям до 7 років — безкоштовний. Адреса центру — пр-т Броварський, 15 неподалік станції метро Лівобережна.

Зараз ви читаєте новину «Відкрилася виставка мотоциклів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі