четвер, 09 серпня 2007 07:14

Відключать гарячу воду на Відрадному

ЖИТЛОВИЙ МАСИВ Відрадний буде без гарячої води два тижні — з 15 по 28 серпня. Про це повідомляє енергетична компанія "Київенерго".

Воду відключать на вулицях Козелецькій, Авторемонтній, Василенка, Виборзькій, Тупікова, Леваневського, Ніжинській, Галана, Пост-Волинській. А також на бульв. Івана Лепсе та в пров. Машинобудівному.

— Вони щороку включають воду із запізненням, — скаржиться "ГПУ" киянин Сергій Карпунь, 27 років, який мешкає на вул. Генерала Тупікова, 11. — Торік гарячу воду включили на три дні пізніше, ніж обіцяли. А позаминулого року — на тиждень пізніше! На перехресті вулиць Тупікова й Деснянської проходить теплова магістраль, там прорвало трубу. Через те що робітники затягнули ремонт, у нас тиждень не було води — ані гарячої, ані холодної.

У "Київенерго" не виключають, що під час випробування тепломереж виникнуть пошкодження підземних комунікацій. Якщо гарячу воду не вийде подати вчасно, обіцяють повідомити про це ЖЕКи.

Зараз ви читаєте новину «Відключать гарячу воду на Відрадному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі