середа, 17 жовтня 2007 07:13

Вантажівка збила жінку на переході

НЕВІДОМА киянка загинула під колесами вантажівки МАЗ на пішохідному переході при виїзді з автозаправки "Авіаком" (Харківська площа).

Трагедія сталася минулої п"ятниці о 17.30. Жінка померла на місці від травм.

— О 17.25 до нас заїхав на заправку "МАЗ". Ми не працювали, бо якраз бензовоз розвантажували. Водій розвернувся на території і почав виїжджати на шосе під знак "В"їзд заборонено". Потім різко зупинився, аж присів. До мене підбігли робітники, сказали, що вантажівка переїхала жінку на пішохідному переході, — розповідає "ГПУ" В"ячеслав Найденко, 53 роки, заступник директора АЗС "Авіаком".

Після наїзду жінка перебувала у шоковому стані, навіть не кричала від болю — лише хрипіла. Праву ногу розчавило.

— Водій вантажівки після наїзду був дуже спокійним. Одразу після того як збив жінку, йому зателефонували на мобільник. Він із кимось розмовляв, сказав співбесідникові: "Хай лежить, я потім приїду й підпишу". Жінці на вигляд років 50, схоже, бездомна, бо була взута в тапочки на босу ногу. Як водій її не помітив, не знаю: на вулиці було світло, — зауважує Найденко.

Інспектори ДАІ приїхали на місце ДТП за 5 хв., а "швидка" — лише за півгодини. На той час жінка вже померла. Її особу не встановили. У прес-службі ДАІ кажуть, у її смерті винен 32-річний водій МАЗу. Він не пропустив пішохода на нерегульованому переході.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка збила жінку на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі