четвер, 07 лютого 2013 16:26

В опозиції не розуміють, чому до Київради не пускали депутатів та громаду

В опозиції не розуміють, чому до Київради не пускали депутатів та громаду
Тетяна Меліхова. Фото: glavcom.ua

У тому, що депутати від опозиції не потрапили на засідання Київради винні охоронці, які нікого не пропускали. Про це Gazeta.ua заявила депутка від "Батьківщини" Тетяна Меліхова.

"О 10-й годині ми як і завжди прийшли до дверей Київради. Але нас не пропустила охорона. Як школярі стояли перед зачиненими дверима і представники провладної більшості Денис Комарницький, Віктор Наумко, і депутати Верховної Ради від "Удару" та "Батьківщини" Наталія Новак та Олександр Бригинець, Юрій Одарченко. Ми намагались пройти через усі відомі нам двері, але охорона не пропускала", - заявила Меліхова.

Вона вважає, що не пускаючи громадськість на засідання секретаріат Київради "робить велику помилку". З її слів, громадські активісти завчасно оформили подання, що сьогодні пікетуватимуть Київраду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Київради назвали поламані "свободівцями" двері "диверсією"

"Герега наступає на ті ж самі граблі, що й Черновецький. Через задній вход проводить свою більшість. А коли бачить, що не може провести засідання через опір громади, звинувачує в цьому опозицію. Хоча громада зараз дійсно обурена. Ще не вщухли їх емоції після бійки на Головпошті, коли намагались створити кишенькову Громадську раду КМДА. Це обурення перенеслось до Київради", - зауважила депутатка.

Нагадаємо, сьогодні громадські активісти штурмували будівлю Київради, намагались пройти до сесійної зали. Але охорона їх не пропустила. Секретар Київради Галина Герега розцінила це, як політичну акцію опозиції й небажання взяти участь у прийнятті головного документу столиці.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції не розуміють, чому до Київради не пускали депутатів та громаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі