четвер, 07 лютого 2013 09:51

Під двері Київради принесли відро мулу, який загрожує залити Київ

Під двері Київради принесли відро мулу, який загрожує залити Київ
Фото: unilife-group.com

Більше двохсот осіб зібралося біля стін Київської міської ради, щоб вимагати змін до столичного бюджету. Його депутати планують прийняти сьогодні.  Всеукраїнський комітет "Наступ" приніс 3-літрове відро, у якому відходи із мулових полів Бортницької станції аерації .

"Це мул із бортницьких полів аерації. Кожен рік, коли більше випадає снігу чи дощу, – весь Київ на межі техногенної катастрофи, але це замовчується. Виділяють кошти, але йдуть вони в нікуди, бо їх дуже легко списати, а коли стає зовсім критична ситуація – починають говорити про додаткові кошти. От місяць тому було більше опадів, снігу і всі говорили про те, що ми на межі катастрофи. Навіть МНС задіяли, а коли зараз формують бюджет – це питання губиться. Тому ми принесли депутатам трохи відходів, щоб вони виділили грошей і станцію відремонтували поетапно. Для цього потрібно  0,5 млрд грн., востаннє станцію реконструювали 60 років тому" , – сказав Руслан Секела, голова ВК "Наступ".

З його слів, у грудні минулого року з усіх працівників бортницької  станції аерації взяли підписку про нерозголошення, щоб замовчувати дійсний стан речей.

Біля дверей скупчилися журналісти, їх не пропускають всередину. Пікетують також кілька десятків пенсіонерів від Радикальної партії Ляшка – вимагають вільних мітингів та пікетів.

 

Зараз ви читаєте новину «Під двері Київради принесли відро мулу, який загрожує залити Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі