пʼятниця, 08 грудня 2023 01:55

В Лаврі оголений монах напідпитку вистрибнув з вікна

В Лаврі оголений монах напідпитку вистрибнув з вікна
В Лаврі стався інцидент з монахом. Фото: Главком

Оголений монах напідпитку вистрибнув із другого поверху Києво-Печерської лаври.

Напередодні монах протягом нічного часу вживав алкогольні напої і намагався потрапити до інших насельників Лаври, пише журналістка Ірина Федорів з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"На території Лаври відбулися надзвичайні події. Монах Володимир (Рибаков Р.) вистрибнув з другого поверху лаврського корпусу №99. Голий", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який вигляд має Києво-Печерська лавра після ченців РПЦ та які секрети розкрив новий намісник про Павла Лебідя

За уточненими даними, зазначений насельник Києво-Печерської Лаври страждає періодичними нервово-психічними розладами, пов'язаними з надмірним вживанням алкоголю, написала Федорів.

"Відтак, бригада швидкої медичної допомоги викликалась не через травми, а через стан і вигляд вказаного монаха. Наразі, керівництво монастиря приховує реальні обставини та надало вказівки Рибакову не розголошувати їх перед медичними працівниками і співробітниками поліції", - йдеться у повідомленні.

За виправдовування російської агресії проти України будуть судити колишнього намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Петра Лебедя). Йлму загрожує до восьми років ув'язнення.

Його обвинувачують за статтями "порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань, вчинене службовою особою повторно" та "виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, вчинене службовою особою повторно.

Зараз ви читаєте новину «В Лаврі оголений монах напідпитку вистрибнув з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі