середа, 15 серпня 2018 15:24

У Києві відкриють великий шкільний ярмарок

У Києві відкриють великий шкільний ярмарок
У Києві на Хрещатику 18-19 серпня відбудеться великий шкільний ярмарок. Фото: gorodkiev.com.ua

18-19 серпня у Києві на Хрещатику відбудеться великий шкільний ярмарок. Відвідувачі зможуть придбати дитячий одяг, шкільну форму, ортопедичне взуття, трикотаж, канцелярське приладдя та іншу продукцію за доступними цінами.

"Заявки на участь в ярмарку подали виробники з Херсонської, Львівської, Полтавської, Хмельницької, Дніпропетровської, Тернопільської та Київської областей. Також буде надана продукція від столичних виробників", - повідомив Андрій Мельничук, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, пише segodnya.ua.

Для дітей підготовели розважальну програму з конкурсами, майстер-класами та виступом танцювальних колективів. Ярмарок працюватиме в суботу з 9:00 до 18:00, а в неділю з 9:00 до 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бути всім однаковими наказували за радянських часів, а зараз часи змінилися" - 10 думок про необхідність шкільної форми

До столичних шкіл 1 вересня піде понад 33,3 тис. першокласників, які навчатимуться за новим стандартом. За даними КМДА, на створення нового освітнього простору в початкових школах держава виділила Києву 69,6 млн грн. У бюджеті столиці до цієї суми передбачили ще 149,6 млн - у 6,5 рази більше, ніж вимагав Кабмін.

У столиці стартували шкільні ярмарки. Батьки школярів почали купувати шкільну форму, портфелі, спортивні костюми і канцелярське приладдя. Комплект вживаної шкільної форми в інтернеті можна придбати за 300 грн. Окремо штани, спідницю чи піджак продають по 100-120 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриють великий шкільний ярмарок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі