понеділок, 09 квітня 2007 17:34

В Аделаджі заберуть легкоатлетичний манеж

Легкоатлетичний манеж Київської міської школи вищої спортивної майстерності на пр. Тичини, 18, що на Березняках, у Сандея Аделаджі можуть відібрати.

Як повідомив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, Генпрокуратура України зараз перевіряє, чи законно релігійна організація "Посольство благословенного Царства Божого для всіх народів" використовує це приміщення.

За даними Томенка, з листопада 2003 року очолювана Сандеєм Аделаджею церква не платить місту за оренду приміщення, і борг уже становить понад півтора мільйона гривень. Окрім того, через "Посольство..." в центральній залі манежу не можуть провести запланованої реконструкції. Релігійна організація однак на заяви нардепа не надто зважає.

— Пан Томенко заявляв нам теж саме ще місяць тому. А в нас з дирекцією манежу прекрасні стосунки, — сказала "ГПУ" прес-секретар Посольства Божого Тетяна Єгорова, 50 років.

Вона не приховує, що відносини між Сандеєм Аделаджею та керівництвом манежу регулюють в усній формі, а не документально.

— Ми нікому тут не заважаємо. Навпаки, можемо допомогти манежу у проведенні ремонту, адже серед наших прихожан багато будівельників, — каже Єгорова.

Зараз ви читаєте новину «В Аделаджі заберуть легкоатлетичний манеж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі