вівторок, 02 січня 2024 07:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Уламки ракет попадали по всьому Києву: є постраждалі
Оновлено
4

Ситуація в метро
Ситуація в метро

Внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння решток в Печерському районі на дах багатоповерхового житлового будинку. В Оболонському районі - решти впали на територію складських приміщень.

Частина обʼєктів та житлових будинків у кількох районах столиці знеструмлені, 2 січня написав мер столиці Віталій Кличко.

"В столиці досі триває повітряна тривога. Є пуски "Кинджалів" на Київ. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги", - закликав начальник КМВА Сергій Попко.

Також в Голосіївському районі є падіння уламків на відкритій ділянці. Оперативні служби слідують на місця.

"У Подільському районі попередньо - влучання на територію обʼєкту цивільної інфраструктури. Всі служби прямують на місце. Також у Подільському районі пошкоджено газову трубу. У деяких районах тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі", - інформує Кличко.

Через атаку тимчасово відсутнє світло в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському та Оболонському районах, звітує ДТЕК.

Наразі троє постраждалих в одному з будинків у Соломʼянському районі столиці. Всіх госпіталізували. Медики продовжують працювати на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу, лунають вибухи

В Печерському районі зафіксовано ще падіння решток на житловий будинок. Інформація уточнюється.

"У Печерському районі постраждали дах дев'ятиповерхового житлового будинку та ще один багатоповерховий будинок", - сказано в повідомленні.

Оперативні служби слідують на місця викликів.

"Попередньо зафіксовано падіння решток і в Святошинському районі. Інформація уточнюється", - додав Попко.

ОНОВЛЕНО 8:40

"10 постраждалих у багатоповерховому будинку в Соломʼянському районі, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. Девʼятьох із них госпіталізували, одному надали допомогу на місці. Працюють всі екстрені служби", - заявив Кличко.

ОНОВЛЕНО 8:56

12 постраждалих госпіталізували медики з багатоповерхового будинку в Соломʼянському районі, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. Одній людині надали допомогу на місці.

Також вибухи лунають у Харкові. Росіяни атакують місто балістичними ракетами.

Є кілька "прильотів" у середмісті Харкова, в районах житлової забудови. Там зараз пожежа, на місце виїхали рятівники. Інформація щодо постраждалих нині уточнюється.

Раніше гучно було також у Кропивницькому.

Зараз ви читаєте новину «Уламки ракет попадали по всьому Києву: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі