середа, 23 травня 2007 07:00

Убивцю знайшли за загубленим гаманцем

22-річний В"ячеслав убив у залі гральних автоматів на вул. О. Теліги адміністраторку Ларису, 44 роки. Злочинець 9 разів ударив жінку ножем у живіт, шию та бік.

20 травня десь о 19.00 в залі гральних автоматів спрацювала "тривожка". На місце виклику терміново прибув наряд Шевченківського відділу державної служби охорони.

— У приміщенні навіть стіни були заплямовані кров"ю. На підлозі стогнала жінка, — розповідає прапорщик міліції Олександр Дацунік.

Лариса померла дорогою до лікарні. Від зали гральних автоматів до дороги вели криваві сліди. На підлозі лежав гаманець із кредитною карткою. Саме за нею з"ясували прізвище підозрюваного. Він мешкає на цій самій вулиці. Аби знайти зловмисника, задіяли й кінологічну службу.

Підозрюваного затримали вдома. Він збирався до парку — палити заплямований одяг. Свої речі та знаряддя вбивства В"ячеслав склав у сумку.  За словами міліціонерів, хлопець залишив гаманець як заставу, бо програвся на автоматах. Потім виник конфлікт із адміністраторкою. Гроші та гаманець забрати з місця злочину не встиг. Деякі купюри були в крові.

Знайомі потерпілої кажуть, що давно радили їй залишити цю роботу.

Підозрюваного доставили до райуправління ГУМВС України в м. Києві.

Зараз ви читаєте новину «Убивцю знайшли за загубленим гаманцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі