понеділок, 29 травня 2023 12:22

Спецтема: Війна Росії проти України

У трьох районах Києва попадали уламки ракет

У трьох районах Києва попадали уламки ракет
Гасіння уламків в Оболонському районі столиці. Фото: КМВА

У Києві вже виявили шість уламків ракет в трьох районах.

В Оболонському – біля АЗС, на дорозі і в зеленій зону. У Деснянському – на території одного з парків. У Дніпровському – на дорожньому покритті в різних місцях, повідомила міська військова адміністрація.

Про Подільський район у повідомленні не йдеться. Але раніше повідомлялося, що там також було падіння уламків і одна поранена людина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні оголошували повітряну тривогу: була ракетна загроза

"Інформація щодо потерпілих уточнюється. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги", – додали в КМВА.

Повітряну тривогу в Києві оголосили об 11:09 29 травня. Звуки вибухів почали лунати майже одразу після цього у низці районів міста. Це була вже 16-та атака на столицю від початку травня.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що удар по Києву, попередньо, завдали з наземних установок, таких як "Іскандер".

Уночі 29 травня росіяни застосували дрони Shahed та ракети Х-101/555 по Києву – загалом понад 40 повітряних цілей. Завдяки силам ППО вдалося уникнути влучань. Потерпілих унаслідок атаки немає, повідомила військова адміністрація міста.

Зараз ви читаєте новину «У трьох районах Києва попадали уламки ракет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі