вівторок, 30 жовтня 2018 18:20

У столиці повернули гроші за ненадані комунальні послуги

У столиці повернули гроші за ненадані комунальні послуги
Компанії з обслуговування житлового фонду столиці повернули киянам 4,2 млн грн за ненадані послуги. ФОТО: з відкритих джерел

Компанії з обслуговування житлового фонду столиці повернули киянам 4,2 млн грн за ненадані послуги. Повернуту суму можна побачити у квитанції у графі "перерахунки".

Зокрема, за неякісне прибирання прибудинкової території повернули понад 518 тисяч грн, сходових клітин - 675 тисяч, техобслуговування ліфтів - майже 513 тисяч, обслуговування систем диспетчеризації - 351 тисячу, порахували на сайті київської мерії.

За відсутній полив дворів, клумб та газонів перерахували майже 2 млн грн, 114 тисяч – за відсутність техобслуговування та ремонту систем протипожежної автоматики та димовидалення, майже 100 тисяч – за відсутність енергопостачання ліфтів та 6,7 тисяч - за відсутність освітлення.

Для коректного нарахування на фактичну кількість осіб, що проживають у квартирі, споживачам радять звернутися із заявами до Центру комунального сервісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 70%: жителі яких міст переплачують за тепло

"У разі порушень з боку виконавців послуг необхідно складати акти-претензії відповідно до постанови Кабінету міністрів №970", - додали в КМДА.

Через некоректну роботу програмного забезпечення "Житлові субсидії", у Києві в комунальних платіжках за жовтень не відображатиметься розмір призначеної субсидії. Після усунення помилки у квитанціях буде сума субсидії за жовтень і листопад.

Зараз ви читаєте новину «У столиці повернули гроші за ненадані комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі