вівторок, 30 жовтня 2018 15:18

Пояснили, чому у жовтні кияни залишаться без субсидії

Пояснили, чому у жовтні кияни залишаться без субсидії
Киян просять у жовтні оплатити комунальні послуги у повному обсязі і отримати субсидії за два місяці в листопаді. Фото: Politeka

У Києві у комунальних платіжках за жовтень не відображатиметься розмір призначеної субсидії.

Це пов'язано з некоректною роботою програмного забезпечення "Житлові субсидії" та внесеними змінами у порядок призначення субсидії, повідомили у департаменті соцполітики Київської міської державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, як проводитимуть монетизацію субсидій

Після усунення помилки у квитанціях відображатиметься сума субсидії за жовтень і листопад. Тому киян просять оплатити комунальні послуги у повному обсязі та отримати субсидії за 2 місяці в листопаді.

Якщо субсидія за жовтень становила 300 грн, за листопад - 350 грн, то у платіжці за листопад субсидія становитиме 650 грн. Якщо громадянин не зміг оплатити комунальні послуги за жовтень у повному обсязі, ця заборгованість не вплине на подальше призначення субсидії, - наголосили в КМДА.

В Україні 7 млн домогосподарств мають право на субсидію за спрощеними правилами оформлення допомоги. За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, безпідставно у субсидії відмовити не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Пояснили, чому у жовтні кияни залишаться без субсидії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі