понеділок, 23 березня 2020 12:06

У столиці 97 тис. пасажирів отримали спецквитки для проїзду

У столиці 97 тис. пасажирів отримали спецквитки для проїзду
За спецквитками їздитимуть певні категорії людей. Фото: Зміна

97 ти. спеціальних квитків видали в Києві для проїзду у транспорті столиці.

Їздити дозволяють винятково визначеним певним категоріям пасажирів, про це повідомив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко у Facebook.

"Ще раз, щодо обмежень в роботі громадського транспорту і отримання спецквитків, що дозволяють проїзд у ньому. Департамент транспортної інфраструктури КМДА вже видав станом на цей час 97 000 спецквитків. У процесі обробки видача ще 30 000 спецквитків за заявками від визначених підприємств та установ", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КМДА оприлюднила схему руху міського транспорту для пасажирів зі спецперепустками

За його словами, ті підприємства, установи й організації, керівники яких хотіли і здатні організувати роботу та пересування своїх працівників належним чином, - отримали та передали спецквитки своїм співробітникам за добу.

"Хто не хотів перейматися у вихідні - відповідатиме за виконання своїх службових обов'язків і за організацію логістики на своєму підприємстві чи установі", - додав він.

У Києві пасажири зі спецперепустками оплачуватимуть проїзд як зазвичай. Громадський транспорт перевозитиме окремі категорії пасажирів, але не безкоштовно. Люди зможуть придбати квиток, скористатися проїзним, карткою киянина або Kyiv Smart Card.

Зараз ви читаєте новину «У столиці 97 тис. пасажирів отримали спецквитки для проїзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі