вівторок, 22 травня 2007 07:11

У соліста "НеДілі" дівчина украла велосипед

31-річний Едуард Приступа, соліст гурту "НеДіля", тримав свій велосипед у спільному для шести квартир на поверсі коридорі. Кілька днів тому, коли Едуард (друзі та фани називають його Ділею) повернувся з репетиції, велосипеда на місці не було.

— Украли не тільки мій велосипед, а й у сусіда теж, — розгублено каже музикант. — Як могли два велосипеди тягнути з 21 поверху, і не боятися, що господар йтиме назустріч? Звідки знали, що я на репетицію пішов, а не за хлібом?

Живе Діля на Виноградарі у власній квартирі.

Двері до коридору, з якого винесли велосипеди, замикаються на ключ — їх зазвичай мають тільки власники квартир. Сусідів своїх Діля знає погано.

— Тільки із квартири навпроти знаю, — зізнається він.

Діля вийшов на репетицію о 13.00. О 15.00 сусід сказав йому, що велосипеди зникли. Вахтерка, яка чергувала того дня внизу, бачила, як із під"їзду вийшли дві дівчини із велосипедами і поїхали собі. Уваги на них не звернула.

Велосипед, який вкрали у музиканта, коштував понад $1000.

— Марки його не пам"ятаю, — каже Едуард. — І коли точно вкрали, теж не пригадую.

Соліст "НеДілі" не сподівається, що улюблений транспортний засіб йому вдасться знайти. До міліції не звертався.

— У нас журналістів зниклих знайти не можуть, а тут велосипед, — скрушно зітхає.

Діля змінив замки на дверях квартири — побоюється, аби злодії не пробралися і туди.

Гурт "НеДіля" Едуард Приступа із друзями заснував близько 3 років тому. Перед цим Діля був солістом у "Танку на майдані Конго". Пісня гурту "НеДіля" "Тільки дощ" стала хітом.

Зараз ви читаєте новину «У соліста "НеДілі" дівчина украла велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі