вівторок, 20 лютого 2007 16:47

У "Київській Русі" плутають одяг

НА ВИХІДНІ сходила в цей кінотеатр. На сеанс спізнювалася, тому здала дублянку останньою. Гардеробниця прийняла одяг і видала номерок N295.

Після сеансу за одягом вишикувалася довжелезна черга з кількох сотень відвідувачів, яку обслуговували дві гардеробниці. Коли підійшла черга, жінка взяла номерок і видала мені чоловічий сіро-зелений пуховик замість синьої дублянки. На пояснення, що куртка не моя, вона відповіла: "який номерок — така й куртка". Після кількахвилинної розмови додала: дублянку віддадуть після того, як усі відвідувачі заберуть одяг. Довелося чекати. Врешті знайшовся й господар сіро-зеленого пуховика, який видали мені.

Я пішла скаржитися до адміністратора. Працівниця все вислухала, і ми повернулися до роздягальні разом. Гардеробниця провини не визнавала, захищалася, стверджуючи, що клієнти спеціально помінялися номерками. Суперечку раптово перервав молодий чоловік.

— Это же не моя куртка! — сказав він і простяг жінці чорну шкірянку, яку вона видала йому кілька хвилин тому.

Адміністраторка розсміялася і вибачилась.

Пригода із заміною верхнього одягу в "Київській Русі" коштувала мені годину власного часу.

Зараз ви читаєте новину «У "Київській Русі" плутають одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі