середа, 03 грудня 2008 10:18

У Києві відновили скандальне будівництво над "Театральною"

Одне із найскандальніших будівництв столиці на вул. Пушкінській, 20 відновили.

Всупереч численним протестам жителів і прокуратури, а також публічній забороні міської влади, на майданчик заїхала будівельна техніка.

За словами місцевих жителів, у цьому році висотку будують ще інтенсивніше, ніж раніше, - будівельники працюють цілодобово.

Нагадаємо, минулого року "Київметрополітен" визнав забудову в районі станції метро "Театральна" небезпечною для підземки. Вслід за цим Київрада скасувала попереднє рішення про надання земельної ділянки. Але забудовник з цим не погодився і оскаржив його у суді. Його рішення на користь будівництва і відновлення робіт на Пушкінській змусило жителів апелювати до міського голови.

У липні 2006 року представники Блоку Леоніда Черновецького провели пікет на знак протесту проти будівництва офісного-торгового центру на розі вулиць Богдана Хмельницького і Пушкінської (станція метро "Театральна"). За словами співголови фракції цієї політичної сили у Київраді Алли Селіванової, першим кроком було прийняття рішення винести питання щодо "скандального" будівництва на розгляд пленарного засідання сесії Київради 13 липня, повідомляє 5 канал

Зараз ви читаєте новину «У Києві відновили скандальне будівництво над "Театральною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі