вівторок, 18 серпня 2020 12:48

У Києві іноземці жорстоко познущалися з таксиста
4

У Києві, на вулиці Рокоссовського, між 3 пасажирами таксі виник дорожній конфлікт через питання першочерговості проїзду.

Внаслідок інциденту пасажири побили водія та забрали сумку з грішми й документами.

Фото: Нацполіція

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

"Незнайомці почали переслідувати таксиста, а коли наздогнали, розбили скло автівки та побили його. Потім забрали сумку з документами та грошима і втекли. Водія таксі з множинними тілесними ушкодженнями, у тому числі переломом пальця руки, госпіталізували в лікарню. Протягом години ми розшукали зловмисників та затримали. Ними виявилися громадяни іншої держави, 1977, 1985 та 1988 років народження", - розповів Андрій Окушко, тимчасовий виконувач обов'язків начальника Оболонського управління поліції.

Затриманим повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому статтею Кримінального кодексу України, - хуліганства.

Злочинцям загрожує до 7 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом зникли 16-річна дівчина та її син

Таксистів хочуть зобов'язати платити 3600 грн у рік. Крім того, працівників без ліцензії пропонують штрафувати на 3400 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві іноземці жорстоко познущалися з таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі