четвер, 21 серпня 2008 18:32

У центрі три години не ловив "Київстар"

Перебої в роботі мобільного оператора "Київстар" сталися в середу. Із 11.00 й до обіду користувачі цієї мережі були поза зоною досяжності.

— Близько одинадцятої зателефонував. Додзвонився, але під час розмови неприємно тріщало. Ледь чув співрозмовника, думав, щось із телефоном, — каже Олександр, 26 років. Він телефонував із просп. Глушкова на Теремках. Більше незручностей відчули власники "київстарівської" сім-карти в центрі. До колл-центру компанії найбільше скарг надійшло з вулиць Щорса, Первомайського, Богдана Хмельницького, Еспланадної, Ковпака, бульв. Лесі Українки. Зв"язок почав відновлюватися з 13.30.

У прес-службі компанії кажуть, що сталося це через програмний збій у центральній вузловій точці мережі. Де саме вона розташована, не розголошують.

— Спеціалісти компанії переналаштовували обладнання. Із 11.00 до 11.20 стався програмний збій. Це вплинуло на обслуговування частини центральних районів столиці, — каже "ГПУ" Сергій Товстенко, 38 років, речник "Київстару". — Найбільше проблем мали клієнти в Печерському, Шевченківському, Солом"янському й частково Дарницькому районах.

Зі слів Сергія Товстенка, роботи з удосконалення мережі відбуваються зазвичай уночі, коли користувачів найменше. Цього разу обладнання замінювали зранку.

У компанії зазначають, що труднощі в користуванні зв"язком відчули 2% абонентів у місті.

Востаннє перебої в роботі мережі "Київстар" були у столиці у ніч на 20 лютого. Тоді фахівці компанії "Комверс", виробника обладнання припейд-системи, удосконалювали мережу "Київстару". О 8.00 вони ввімкнули нову програму, стався збій. Унаслідок цього, до 10.30 не могли телефонувати абоненти з Борщагівки, Відрадного, Шулявки й Печерська.

Зараз ви читаєте новину «У центрі три години не ловив "Київстар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі