понеділок, 22 листопада 2010 16:04

У центрі Києва загорівся підземний паркінг (ФОТО)

У вихідні у центрі столиці горів підземний паркінг.

На місці пригоди працювали аж десять пожежних екіпажів.

Втім, на місці пожежі не було ніякої паніки, а поведінка рятувальників часом здавалася дивною.

Як з'ясувалось, ще до приїзду вогнеборців, зі стихією боролась техніка. Від диму спрацювала система пожежної безпеки і засипала автівки білим порошком.

І машини, і люди у цій пригоді не постраждали. Фахівці думають, пригода сталась через закорочення електропроводки.

Загалом протягом минулих вихідних в столиці сталося 18 пожеж, під час яких жодна людина не постраждала.

У суботу, через необережне поводження з вогнем (кинутий недопалок), загорівся балкон 16-поверхового будинку на вулиці Ревуцького, 19/1, в Дарницькому районі.

Ввечері того ж дня пожежа сталася на території приватної садиби в Святошино. Займання виникло в одноповерховому цегляному будинку, так званій літній кухні, власники якої розтопили піч і полягали спати в новозбудованому будинку по сусідству. Ніхто з мешканців не постраждав.

А вже наступного дня в Дарницькому районі порушення правил пічного опалення ледь не призвело до трагедії. Коли о шостій ранку на Осокорки приїхали рятувальники, то побачили, що на території дачного кооперативу під назвою "Нижні сади-2" горить другий поверх двоповерхового житлового будинку. Полум'я швидко набирало сили і невдовзі захопило площу на даху. За годину пожежники приборкали стихію.

У будинку знаходилося п'ятеро людей, яких урятував голосний плач дворічного хлопчика. Люди встигли вчасно покинути будівлю.

Магнолія-ТВ, прес-служба МНС у місті Києві

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва загорівся підземний паркінг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі