пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:08

Тролейбус їхав без водія

У вівторок тролейбус N19, що курсує до площі Космонавтів від вул. Ольжича, проїхав кілька метрів без водія і ледь не потрапив у аварію.

Це сталося близько третьої дня на вулиці Глібова, якою тролейбуси повертають із просп. Повітрофлотського на вул. Артема. Там у нього злетіли "роги" і знеструмлена машина зупинилася. Водій пішов налагоджувати контакти. Потім повернувся в салон і почув сигнал про відсутність напруги. Він вийшов удруге, поставив під задні колеса "башмак", аби тролейбус не скотився вулицею, і знову почав поправляти "роги".

— І тут раптом тролейбус загудів і поїхав сам. Пасажири здивовано й нервово перегукувалися. Водій щосили біг, встрибнув у салон за кілька метрів. От тоді всі заспокоїлися, — розповідає пасажир Денис Дімурін, 19 років. — Добре, що перед нами не було машин, а то б напевне сталося ДТП.

Денис додає, що, доки він їхав від площі Космонавтів до вул. Артема, у тролейбуса "роги" падали ще шість разів. Тричі — на вул. Курській, стільки ж — на Повітрофлотському шляхопроводі.

— Дивно, бо позаду нас їхав ще один 19-й тролейбус, і в нього все було гаразд.

У салоні в той час перебувало зо тридцять пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «Тролейбус їхав без водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі