пʼятниця, 21 грудня 2007 07:06

Троє загинули на Московському "реверсі"

Чергова трагічна аварія сталася на реверсивній смузі Московського мосту у вівторок близько восьмої ранку.

Напроти тролейбусної зупинки Дружби народів, що на Трухановому острові, на реверсивці в лобовій аварії зіткнулися два легковики — ВАЗ-21099 і "Опель Вектра". Зі слів свідків, помаранчевий ВАЗ їхав із Петрівки на Троєщину. Водій цього авто з поки незрозумілих причин виїхав на реверсивну смугу, рух якою йому був заборонений. Там зіткнувся із "опелем". Передню частину ВАЗу після удару ввім"яло й вигнуло, як консервну бляшанку, а двигун повністю ввійшов у пасажирський салон. "Опель" був побитий значно менше. Після аварії обидві машини на швидкості розкидало в протилежні напрямки, там у них іще врізалися легковики "субару" й "волга".

У ВАЗі їхало п"ятеро осіб, машиною керував 20-річний киянин. Водій і двоє пасажирів у "жигулях" загинули відразу ж на місці аварії, двох інших шпиталізували. Водія "опеля" і двох його пасажирів теж відвезли в лікарню.

20-річний водій ВАЗу отримав посвідчення за п"ять місяців до аварії. Машина була куплена в салоні приблизно місяць тому.

Мерія обіцяла відгородити проїжджі частини на Московському 20 грудня. Учора встановлювати "відбійник" іще не починали.

Зараз ви читаєте новину «Троє загинули на Московському "реверсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі