пʼятниця, 13 червня 2008 07:11

Таблетки екстазі продавали по 10 доларів

Тиждень тому працівники Шевченківського райвідділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали 29-річного Олександра. У нього було 77 таблеток екстазі.

Олександр живе в Жулянах, навчається в Міжрегіональній академії управління персоналом.

— Міліціонерам затриманий пояснив, що екстазі купував лише для власного вжитку, а не на продаж. Признався, що вживає їх протягом півроку. Під час допиту сказав, що таблетки купує у 33-річного знайомого Костянтина, який мешкає у місті Ватутіно на Черкащині, — розповідає "ГПУ" Марина Макаренко, 26 років, прес-офіцер Шевченківського райуправління міліції.

У понеділок до Ватутіного виїхала районна опергрупа. Підозрюваного Костянтина затримали ввечері на території місцевого профтехучилища. При собі він мав 200 таблеток екстазі. Чоловік зізнався, що наркотики купував для подальшого збуту.

— Костянтин, у свою чергу, розповів, що купує екстазі в 35-річного мешканця Ватутіного Андрія. Той живе у приватному будинку. За півгодини затримали і його. В Андрія при собі було 200 таблеток. А потім обшукали подвір"я і знайшли ще 600 таблеток екстазі, закопаних у землю за будинком. Усього в трьох чоловіків вилучили 1077 таблеток. Кожну вони продавали за $10, — уточнює Макаренко.

Обох жителів Ватутіного столичні міліціонери привезли до Києва. Проти них порушили справу за незаконний збут наркотиків. Їм загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років та конфіскація майна. Студента судитимуть за зберігання наркотиків. Його можуть позбавити волі від 2 до 5 років. За словами правоохоронців, усі затримані раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Екстазі — наркотик сильної дії, виготовлений на основі амфетаміну. Популярний серед молоді на дискотеках і в нічних клубах.

Зараз ви читаєте новину «Таблетки екстазі продавали по 10 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі