субота, 08 грудня 2007 07:13

Студент ударив колегу ножем

— Дівчат треба лупити за те, що хлопці калічать свої життя через них, — бідкається вахтер гуртожитку N19 на вул. Борщагівській, 146. — Тут завжди через них бійки. Підуть разом на танці, а вертаються із побитими обличчями.

У ніч із четверга на п"ятницю в нічному клубі "Інтонація" побилися Олексій та Сергій — студенти 5-го курсу Київського політехнічного інституту. Сварка почалася через дівчину.

— Сергій трохи з нею зустрічався, — говорить вахтерка. — Увечері всі пішли на дискотеку. Там Олексій обняв дівчину. Одразу розгорілася бійка.

Хлопці не хочуть розповідати деталей. Відомо, що Сергія госпіталізували з ножовим пораненням. Нині міліція проводить розслідування. Студенти пишуть пояснення.

Керівництво гуртожитку не мало раніше претензій до обох хлопців, вважає їх порядними.

— Олексій — позитивний хлопець. Правил мешкання в гуртожитку ніколи не порушував, — каже жінка. — Що його спровокувало вдарити ножем — і гадки не маю.

У гуртожитку скаржаться, що в нічному клубі "Інтонація" часто б"ються студенти. Буває, що справа доходить навіть до каліцтв.

Зараз ви читаєте новину «Студент ударив колегу ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі