пʼятниця, 12 березня 2021 11:06

Смерть 14-річної киянки: назвали причину самогубства

Смерть 14-річної киянки: назвали причину самогубства
14-річна киянка покінчила життя самогубством через нерозділене кохання з 15-річним хлопцем. Фото: pixabay.com

Причиною самогубства 14-річної дівчини, яка вистрибнула з вікна 18-го поверху, стало нерозділене кохання з 15-річним хлопцем.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Почали вивчати її (загиблої. - Gazeta.ua) соціальні мережі, контакти. Виявилося, що у неї було нерозділене кохання з 15-річним хлопчиком, який, як їй здалося, її кинув. Вона вирішила, що єдиний шанс в її житті – стрибнути з 18-го поверху", – сказав Геращенко в ефірі "Право на владу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка випала з вікна столичної багатоповерхівки

Він закликав уважніше ставитися до дітей і реагувати на прояви суїцидальних настроїв. Зокрема психологів у школах, які "повинні заглиблюватися в таке питання".

"Поліція не в змозі боротися тільки з дитячими суїцидами. Передусім я звертаю увагу батьків і сотень тисяч вчителів: поставтеся серйозно до питання того, що діти починають замикатися в собі. Ставтеся серйозно до того, що Маша або Іван сказав, що у нього є суїцидальні наміри", – наголосив Геращенко.

Ідеться про трагедію, яка сталася у Святошинському районі Києва 9 березня. 14-річна дівчина начебто йшла із занять з малювання. Вона зайшла у під'їзд 18-поверхового будинку і вистрибнула з вікна останнього поверху. Перед цим зателефонувала матері, сказавши, що йде додому.

Зараз ви читаєте новину «Смерть 14-річної киянки: назвали причину самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі