середа, 28 лютого 2007 16:49

Сходи на Татарку підкладають цеглинами та пляшками

 

КОЖЕН житель Татарки та Подолу, який піднімається в снігопади й ожеледицю крутими дерев"яними сходами на перехресті Глибочицької та Соляної, ризикує здоров"ям.

— Кілька днів тому зустрічала ввечері подругу з поїзда. Під ногами було слизько. Ми ще й важку сумку несли. Я стала на поламану сходинку й впала. Нога й досі болить, — розповідає "ГПУ" киянка Анна Вербунова, 19 років.

Усього там 91 дерев"яна сходинка, 43 із них — в аварійному стані: поламані або тріснуті посередині. Кореспондент "ГПУ" побачив одну, яку хтось підпер трьома пластиковими п"ятилітровими пляшками з-під "Миргородської".

— Живу тут більше двадцяти років, не пригадаю жодного капітального ремонту сходинок. Час від часу зварюють залізні утримувачі. Під прогнилі та поламані дошки підкладають цеглини. А висота чимала. Перепад гори — майже тридцять метрів,— розказує "ГПУ" пенсіонер Василь Олександрович Стацюк, 64 роки.

Володимир Рибалко, 35 років, керівник шляхово-експлуатаційного управління Шевченківського району, запевнив "ГПУ", що сходи нормальні і, на його думку, безпечні.

— Може, і є дві чи три поламані сходинки, то на днях полагодимо їх. У місті є набагато гірші об"єкти, в ремонт яких треба вкладати гроші, — пояснює Володимир Рибалко.

Жителі вулиці Лук"янівської кажуть, що незабаром тут збудують житловий комплекс, а дерев"яні сходи перенесуть в інше місце.

Зараз ви читаєте новину «Сходи на Татарку підкладають цеглинами та пляшками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі