вівторок, 28 вересня 2021 17:38

Розповсюджена неправдива інформація, я подаю до суду - Поворозник про відео Бахматова

Розповсюджена неправдива інформація, я подаю до суду - Поворозник про відео Бахматова
Поворозник заявив, що готовий до неупередженої перевірки своєї діяльності. Фото: facebook.com/Evgen.Loyuk

Заступник голови КМДА Микола Поворозник подає до суду на засновника офіса трансформації Максима Бахматова, який оприлюднив розслідування нібито про його оборудки. Про це повідомляє сайт КМДА.

"Колишній радник Київського міського голови вчора оприлюднив так зване розслідування, де фігурує моє прізвище. Згадують мене та членів моєї родини. Хочу повідомити: розповсюджена неправдива інформація і я подаю позов до суду на її автора", - написав Поворозник.

Заступник голови КМДА наголосив на тому, що готовий до неупередженої перевірки своєї діяльності, адже не порушує закони.

"Звертаюся до НАБУ з вимогою оперативно провести повну та неупереджену перевірку інформації, яку поширено в соцмережах та ЗМІ, з подальшим оприлюдненням результатів цієї перевірки. Я з усією відповідальністю заявляю, що законів не порушую. За безпідставні звинувачення, які шкодять моїй репутації та зачіпають честь і гідність моєї сім'ї, їх автори мають нести відповідальність. Я, як ніхто, зацікавлений в оперативному і неупередженому розслідуванні цього випадку", - підсумував Поворозник.

Раніше Бахматов заявив, що Поворозник та члени його родини нібито причетні до махінацій з бюджетними коштами.

Зараз ви читаєте новину «Розповсюджена неправдива інформація, я подаю до суду - Поворозник про відео Бахматова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі