неділя, 18 березня 2018 14:06

Розбірки на "міхомайдані"- нові фото й відео
11

Акція протесту в центрі Києва 18 березня 2018 року

На майдані Незалежності в Києві учасники акції "Руху нових сил" почали розбирати конструкції з інсталяцією про Крим, встановлені біля Стели Незалежності.
Рішення про демонтаж металевих конструкцій учасники акції РНС ухвалили спонтанно, "щоб вони не заважали проводити мітинги", передає кореспондент Gazeta.ua

Поліція та нацгвардійці, які патрулюють центральну частину столиці, у ситуацію не втручаються і не перешкоджають учасникам акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві 1,5 тисячі активістів вимагають відставку Порошенка

Близько 12:00 18 березня на Майдані Незалежності у Києві зібралися учасники акції "Руху нових сил" з вимогою про новий закон про вибори та відставку президента України Петра Порошенка. Активісти прийшли з плакатами "Ми за новий закон про вибори", "Порошенко - це зубожіння, злидні, еміграція", також в руках людей можна побачити закреслені портрети Порошенка та Путіна. Після завершення акції на Європейської площі, люди планують вирушити до будинку президента у Козині.

Біля активістів чергують карети "швидкої допомоги", пожежна машина, кілька екіпажів поліції та кілька автобусів Нацгвардії. Автобуси з правоохоронцями можна побачити й біля Жовтневого палацу.

"Рух нових сил" було створено Міхеілом Саакашвілі, якого депортували з України.

Зараз ви читаєте новину «Розбірки на "міхомайдані"- нові фото й відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі