субота, 13 жовтня 2007 07:12

Ринок на Лісовій підпалили

Дослідно-випробувальна лабораторія МНС Києва з"ясувала причину пожежі на ринку секонд-хенду біля метро Лісова.

"Вогонь виник унаслідок занесення невідомими особами до одного з павільйонів стороннього джерела запалення", — зазначено у висновку фахівців.

На думку спеціалістів, вогонь розгорівся не через якийсь запалювальний порошок, як стверджували після пожежі продавці. І навіть не через бензин. У лабораторії вважають: масштабна пожежа біля станції метро Лісова виникла через те, що невідомий підпалив речі в одному з торговельних павільйонів. Про це "ГПУ" повідомили в прес-службі Управління МНС Києва.

Велика пожежа біля Лісової сталася минулої середи — вигоріло понад 500 кв. м павільйонів, у яких торгують ношеними речами. Більшість постраждалих продавців переїхали на Лісову з Шулявського базару секонд-хенду. Територію спаленого ринку на Лісовій охороняли вночі сторожові пси.

У прес-службі міліції Києва повідомили, що кримінальної справи порушувати не будуть. Сума матеріальних збитків не встановлена, жоден із власників не звернувся до правоохоронців із заявою. Продавці оцінювали "ГПУ" завдані пожежею збитки в мільйон гривень.

Зараз ви читаєте новину «Ринок на Лісовій підпалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі