неділя, 09 лютого 2020 14:25

П'яний хлопець влаштував погоню на машині начальника

Автор: Інформатор
  Subaru, на якому влаштували погоню в Києві
Subaru, на якому влаштували погоню в Києві

У ніч на 9 лютого на проспекті Леся Курбаса п'яний водій влаштував погоню на Subaru директора.

Автомобіль, який порушував правила дорожнього руху помітив екіпаж патрульних. Водій вимогу від поліцейських зупинитися проігнорував і намагався сховатися, передає Інформатор.

Близько опівночі почалася погоня. Зупинити машину вдалося в селі Софіївська Борщагівка на вулиці Польовій. У машині знаходилося четверо людей. Всі вони перебували в стані алкогольного сп'яніння, включаючи і водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіли контролювати регіон: нові подробиці затримання озброєної банди

24-річний водій на ім'я Валентин розповів, що автомобіль не його. Машина належить його начальнику, а він використовував її в робочих цілях. Пізніше хлопець додав, що його позбавили прав ще чотири роки тому.

Тест на наявність алкоголю Валентин проходити відмовився. Однак він не заперечував, що перед поїздкою пив пиво. Наразі на водія склали адміністративні матеріали за кількома статтями.

8 лютого близько 22:00 в Закарпатській області затримали причетних до стрілянини у Мукачево два елітні автомобілі Mercedes G-Glass та Toyota Land Cruiser 200.

Зараз ви читаєте новину «П'яний хлопець влаштував погоню на машині начальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі