неділя, 09 лютого 2020 10:25

Стрілянина в Мукачеві: затримали можливих винуватців
6

Затримання підозрюваних на Нижніх Воротах
Фото: pershij.com.ua
Затримання підозрюваних на Нижніх Воротах
Затримання підозрюваних на Нижніх Воротах
Затримання підозрюваних на Нижніх Воротах
Затримання підозрюваних на Нижніх Воротах

8 лютого близько 22:00 в Закарпатській області затримали причетних до стрілянини у Мукачево два елітні автомобілі Mercedes G-Glass та Toyota Land Cruiser 200.

Подія відбулася на посту поліції у Нижніх Воротах Воловецького району. Обидві машини мали львівську реєстрацію, передає mukachevo.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Мукачеві: потерпілі відмовляються від пояснень (18+)

"Спецоперація на Нижніх Воротах. Одне з озброєних злочинних угруповань, можливо, причетних до останніх подій, заїжджала в область зі зброєю. Спецслужби затримали одразу кілька автомобілів на львівських номерах Mercedes G-Glass і Toyota. Ймовірно, щоб продовжити розбірки. В автомобілі - купа зброї. За моєю інформацією, це люди якогось львівського кримінального авторитета Полікарпа", - повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола.

За даними видання Перший.com.ua, під час затримання відбулася стрілянина. Підтвердженням є обстріляний автомобіль і кров на асфальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Мукачеві: президента попросили ввести Нацгвардію

Крім цього, на місце події приїжджала "швидка допомога". Територію інциденту огородили правоохоронці, тривають слідчі дії. Нібито затримали трьох осіб.

Наразі від поліції немає жодних офіційних коментарів.

7 лютого у Мукачеві посеред вулиці сталася перестрілка. Поранення отримали 24-річний та 40-річний місцеві жителі.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в Мукачеві: затримали можливих винуватців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі