понеділок, 27 липня 2020 14:21

Прокуратуру Києва очолив "люстрований" чиновник

Прокуратуру Києва очолив "люстрований" чиновник
Новий очільник Прокуратури Києва - Олег Кіпер. Фото: Прокуратура міста Києва

Генпрокурор Ірина Венедіктова представила нового очільника прокуратури Києва. Ним став Олег Кіпер, який раніше був заступником прокурора Києва.

Інформація про призначення з'явилася на сторінці прокуратури Києва.

"Завдань багато, але сподіваюсь, що колектив столичної прокуратури, працюючи єдиною командою, забезпечить їх ефективне виконання, а результати відповідатимуть запиту суспільства", - відзначила генеральний прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державного посадовця викрили на хабарі

Від нового керівника столичної прокуратури Венедиктова очікує ефективної та злагодженої роботи. Кіпер подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для ефективного виконання поставлених завдань.

Кіпер, свого часу, потрапив під хвилю люстрації. Утім, у вересні 2019 року Окружний адміністративний суд Києва повернув йому повноваження старшого прокурора Головного управління нагляду. На думку суду, причетність його до узурпації влади Віктором Януковичем не встановлена. Відтак, люстрація чиновника є необґрунтованою.

Звільнений з ДБР Корецький розповів, як його змушували "наздоганяти Порошенка". За словамми Корецького, генпрокурор Ірина Венедіктова, ставила завдання будь-що "спіймати Порошенка".

Зараз ви читаєте новину «Прокуратуру Києва очолив "люстрований" чиновник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі