неділя, 29 жовтня 2017 13:20

Прокуратура переконує, що на облаву в нічному клубі ніхто не скаржився

Прокуратура переконує, що на облаву в нічному клубі ніхто не скаржився
Скарг від затриманих не поступало. Фото: "112 Україна"

Обшуки в київському нічному клубі Jugendhub були санкціоновані.

Скарг на перевищення повноважень поліції не надходило, повідомляє речниця прокуратури Києва Ольга Простолюк, передає "112 Україна".

"Обшуки проводилося за рішенням суду, тобто вони були цілком санкціонованими, і їх проводили в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 317 ККУ ("Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів"). Під час проведення обшуків було залучено представників Шевченківського управління поліції, представників прокуратури, а також представників полку поліції особливого призначення та районного Шевченківського у м. Києві військового комісаріату", - сказала прес-секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Облава у нічному клубі: Представник омбудсмена прокоментував дії силовиків

У прокуратурі не знають, скільки людей зараз перебуває у відділках. Усього затримали 17 чоловік. З ними проводять процесуальні слідчі дії

Скарг про побиття затриманих та незаконного доправлення до військкоматів не надходило.

"Наразі до прокуратури м. Києва не надходило жодних заяв про перевищення повноважень працівниками поліції, але якщо вони надійдуть, ми будемо проводити перевірку цих фактів. Крім того, я знаю, що Шевченківським управлінням поліції проводиться перевірка цих даних. Вони проводять своє, так би мовити, розслідування", - уточнила Простолюк.

Під час обшуку в київському нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками. Виявили 11-х малолітніх та 32-х осіб, які ухилялися від призову, повідомили в Головному управлінні Національної поліції у місті Київ.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура переконує, що на облаву в нічному клубі ніхто не скаржився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі