четвер, 15 липня 2021 11:42

Продавець морозива познущався з покупця за українську мову

Продавець морозива познущався з покупця за українську мову
Напарник продавчині побив клієнта за прохання обслуговувати українською. Фото: Володимир Олівець

У столичному ботсаді ім. Олександра Фоміна продавець морозива побив покупця за прохання обслуговувати його українською мовою.

Інцидент стався 13 липня, повідомив потерпілий Володимир Олівець у Facebook.

"Жінка-продавець морозива навідріз відмовилася обслуговувати українською мовою. А її напарник з характерними татуюваннями на плечі ще й побив", – написав Олівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тихо, мамо, тут треба російською розмовляти": у дитячому таборі спалахнув мовний скандал

Він додав, що після виклику поліції зловмисник сховався за холодильником. Патрульні прибули за 50 хв., але затримувати нападника відмовилися, пославшись на "важливий виклик". Потерпілому порадили йти до поліцейського відділку та писати заяву.

"Заяву зареєстрував, направлення на зняття побоїв, всупереч анонсу патрульних, ніхто і не запропонував. Імовірно, українськомовних у них б'ють постійно. Реакція поліцейських – як на білий день і повітря навколо", – резюмував чоловік.

У польському місті Владиславово двох братів-українців побили біля нічного клубу за розмови українською. Один із потерпілих 18 діб перебував у комі. Підозрюваних у побитті затримали.

Зараз ви читаєте новину «Продавець морозива познущався з покупця за українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі