неділя, 06 квітня 2014 23:45

"Правий сектор" завтра проведе пікет під стінами Верховного Суду України

"Правий сектор" завтра проведе пікет під стінами Верховного Суду України

Завтра, 7 квітня, о 9:00 партія "Правий сектор" проведе пікет під стінами Верховного Суду України (вул. Пилипа Орлика, 8). Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ПС.

"Там має відбутися позачерговий з'їзд суддів України, де, за нашою інфомацією, збудована Януковичем корумпована суддівська вертикаль спробує закріпити своїх найбільш одіозних представників у новому форматі судової влади", - йдеться у повідомленні.

На думку організаторів пікету, служителі Феміди поспішають, оскільки найближчими днями Верховна Рада має розглянути законопроект "Про відновлення довіри до судової системи", який передбачає люстрацію суддів.

"Але поки цей документ не прийнято, ніхто, крім громадськості, не може перешкодити суддям залишитися при владі. Якщо ми згаємо час сьогодні, завтра в судовій владі буде все, як завжди: суд обслуговуватиме владу, а не здійснюватиме правосуддя. Закликаємо всіх небайдужих приєднатися до пікету", - сказано у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" завтра проведе пікет під стінами Верховного Суду України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі