вівторок, 18 січня 2011 16:39

Пожежу на київському заводі гасили 11 пожежних частин (ФОТО)
5

Минулої ночі на території ВАТ "Київський завод експериментальних конструкцій", що на вулиці Алма-Атинській, 8 (Дніпровський район), горіла двоповерхова виробничо-складська будівля, де зберігалися різні вироби з деревини.

Як повідомили в прес-службі Головного управління МНС України в місті Києві, повідомлення про пожежу надійшло в оперативно-координаційний центр Головного управління МНС України в м. Києві о 3:35.

За короткий проміжок часу вогонь поширився з першого поверху складу на другий, а також на дах будівлі. Враховуючи масштабність та швидке поширення полум'я, пожежі було присвоєно підвищений ранг № 2, і до палаючого складу були спрямовані додаткові пожежні та спеціальні автомобілі. Лише о 05:50 вогонь вдалося зупинити, ще через півгодини - повністю загасити.

Всього до гасіння пожежі було залучено 11 пожежних частин і 22 одиниці бойової техніки.

У цілому, вогонь знищив близько 750 квадратних метрів дерев'яних будівельних конструкцій, а також вироби з деревини, які зберігалися в складських приміщеннях.

Фахівці дослідно-випробувальної лабораторії з'ясовують причини виникнення пожежі.

Як повідомлялося, 11 січня у Києві в покинутому гуртожитку сталася пожежа. За словами очевидців, вогонь був такої сили, що його було видно з відстані декількох сотень метрів за багатоповерховими будинками. Гасити полум'я виїхали 15 пожежних машин. Працівники МНС витратили на боротьбу з вогнем чотири години.

Серед завалів пожежники виявили труп літнього чоловіка.

Фото Magnolia.-TV

Зараз ви читаєте новину «Пожежу на київському заводі гасили 11 пожежних частин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі