понеділок, 10 січня 2011 14:22

На Житомирщині від саморобних колонок загинула 2-річна дівчинка

На Житомирщині від саморобних колонок загинула 2-річна дівчинка

На Житомирщині у місті Баранівка від саморобних комп'ютерних колонок загинула дворічна дівчинка. Трагедія сталася 3 січня.

Про це повідомила прес-служба МНС України в Житомирській області.

Як зазначає прес-служба, молода родина, яка проживала в приватному будинку, продовжувала святкувати Новий Рік. У кімнаті, де був увімкнутий комп'ютер, спала їхня 2-річна донька. Вранці наступного дня мати увійшла до кімнати і побачила, що стіни біля комп'ютера були чорні від капоті, але не придала цьому значення. Розбудивши дівчинку вона поїхала з нею до своєї матері.

Трохи згодом дитині стало дуже погано. Жінки негайно викликали "швидку допомогу". Дівчинку доставили до реанімаційного відділення районної лікарні, але за півгодини маленька пацієнтка померла.

Фахівцями МНС встановлено, що через коротке замикання електропроводки у постійно працюючих саморобних комп'ютерних колонках, які були обшиті деревом і пластиковою вагонкою, сталося плавлення та тління синтетичних матеріалів. Це призвело до виділення у повітря отруйних речовин.

Ймовірною причиною смерті дитини стало отруєння отруйними парами від цих речовин.

20-річна мати із сердечним нападом була госпіталізована до реанімаційного відділення цієї ж лікарні.

Як повідомлялося, в Оболонському районі Києва у ніч на понеділок на території дачного кооперативу сталася пожежа. Внаслідок загоряння загинули три людини, серед них дворічна дитина.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині від саморобних колонок загинула 2-річна дівчинка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі