четвер, 07 жовтня 2010 14:06

Попов вижене половину заступників голів РДА

Попов вижене половину заступників голів РДА
Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір скоротити вдвічі заступників голів районних державних адміністрацій Києва (РДА).

Про це він сказав під час зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба глави держави.

О.Попов доповів главі держави, що за 10 днів буде готовий зробити кадрові пропозиції щодо керівників РДА.

"Але вже сьогодні хотів би сказати: у нас буде дуже серйозне скорочення бюрократичного апарату", - повідомив він.

Так, за словами О.Попова, в райдержадміністраціях сьогодні понад 100 заступників голів. Після скорочення їх залишиться не більше 50.

"Таким чином ми зекономимо кошти на бюрократичному апараті, його обслуговуванні, і спрямуємо їх на соціальний захист, на інші програми, які будуть реалізовуватися", - сказав О.Попов.

Також Попов розповів, що в Києві зросли обсяги інвестицій в основний капітал - порівняно з минулим роком, коли було падіння близько 47% , сьогодні є ріст 103%.

"У цілому за цей рік 15,5 млрд. грн. було інвестовано у Київ. Я переконаний, що цей показник повинен бути значно більшим", - сказав він.

Попов також констатував, що "зараз є стабільність у міській раді".

"Сьогодні консолідація відбувається навколо проектів вирішення конкретних проблем міста", - резюмував Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, 9 вересня Київська міська рада ухвалила рішення про ліквідацію районних рад у столиці. Втім, райдержадміністрації будуть ліквідовані, а потім заново створені.

РБК-Украина, proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Попов вижене половину заступників голів РДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі