середа, 08 липня 2020 11:21

Перекрили міст, рухаються переходом: кияни протестують проти забудов

Перекрили міст, рухаються переходом: кияни протестують проти забудов
Протестувальників близько 70 осіб. Фото: Олександр Рудоманов

Через перекриття мосту Метро в Києві виникли затори в напрямку правого - затор до станції метро "Лівобережна" - і лівого берегів.

До "Дарниці" все стоїть на Броварському просп., повідомляє LB.ua.

"Прибуло кілька машин поліції", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр Києва може переміститися до Дніпра на Теличку: київський забудовник Мхітарян представив концепцію нового району

Міст перекрили люди, які протестують через недобудови поблизу станції метро Деміївська та в інших районах Києва. Рухаються по нерегульованому пішохідному переходу. Протестувальників майже 70. Вимагають від влади вирішити проблему незавершеного будівництва.

Деякі мітингувальники вимагали вирішити проблему з ЖК "Деміївській квартал". Це один із проєктів сумнозвісного забудовника Анатолія Войцеховського, який організував будівельну піраміду "Укогруп" і "Сіті груп". Деякі багатоповерхівки роками не можуть завершити, до деяких не підключені комунікації.

Нині рух мостом Метро відновили. Поліція стримує мітингувальників на тротуарі.

У Києві на Дніпровській набережній, 14 захопили частину прибережної зони на ділянці між ЖК RiverStone і рестораном Villa Riviera. Активісти кілька разів намагалися знести паркан, який поставили біля баржі.

Зараз ви читаєте новину «Перекрили міст, рухаються переходом: кияни протестують проти забудов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі