вівторок, 07 липня 2020 19:40

Кияни скаржаться, що забудовник захопив частину прибережної зони
4

Забудовник перегородив берег
Фото: nashkiev.ua
Забудовник перегородив берег
Забудовник перегородив берег
Забудовник перегородив берег

У Києві на Дніпровській набережній, 14 захопили частину прибережної зони на ділянці між ЖК RiverStone і рестораном Villa Riviera.

Активісти кілька разів намагалися знести паркан, який поставили біля баржі, передає "НашКиев".

"Вийшла ділянка з баржею з усіх боків замурована цегляною стіною. Туди ні потрапити, ні вийти звідти не можна. Там раніше багато років десятки рибалок ловили рибу, а тепер все замурували. Забір зносили чотири рази за допомогою Андрія Андрєєва і Віктора Загорулько, але він так і залишився - його будують знову і знову. А тепер перекрили повністю все, з баржі працівники вже не можуть вийти, кругом стіни. Вчора замурували рибалки, довелося розбивати стіну, викликали поліцію", - розповіла місцева мешканка, яка побажала залишитися анонімною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За протестами проти будівництва біля скверу Чкалова стоять політики – забудовник

Кілька років тому забудовник ЖК RiverStone зіткнувся зі схожою ситуацією. Місцеві активісти виступили проти обмеження доступу до прибережної зони. У ЖК тоді назвали огорожу набережної законною. Вона нібито є берегоукріпленням, яке відносять до гідротехнічних споруд.

У Києві починають демонтувати будівлі ТРЦ на проспекті Леся Курбаса у Києві. Місто змусило забудовника прибрати частину об'єкта, яку той незаконно звів на проїжджій частині.

Зараз ви читаєте новину «Кияни скаржаться, що забудовник захопив частину прибережної зони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі