неділя, 17 червня 2018 21:45

Пасажири влаштували бунт і намагалися захопити аеропорт "Жуляни"

Пасажири влаштували бунт і намагалися захопити аеропорт "Жуляни"
Чергова НП в "Жулянах". Фото: Знай

У столичному аеропорту "Київ" ім. Ігоря Сікорського, більш відомого в народі як "Жуляни", між адміністрацією і пасажирами розігрався скандал. У результаті пасажири спричинили справжній бунт.

"Ми приїхали на 08:45 ранку летіти рейсом Київ – Тбілісі в Грузію. Наш літак затримали на дві години, посадка повинна була бути в 11:00. Пізніше представник аеропорту вийшов до нас і повідомив, що посадка на рейс буде вже в 20:00", - стверджує пасажирка, повідомляє видання "Апостроф".

Особливо пасажирів обурив той факт, що їх борт знаходився на території аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський літак продали за борги

"Сказали, що наш літак стоїть в "Жулянах", він повинен був нас забрати, проте в Тель-Авіві зламався літак і ось наш зараз полетить спершу у Тель-Авів, а тільки потім повернеться за нами", - пояснила пасажирка.

Обурені настільки принизливим ставленням з боку адміністрації аеропорту, всі, хто не зміг відлетіти в Тбілісі почали бунтувати. Люди перекривали виходи, намагалися заблокувати відправлення інших рейсів. Ошукані клієнти вимагали надати їм літак, але всі їхні зусилля виявилися марними - за наявними даними, літак у Грузії вилетить тільки ввечері.

Раніше, в аеропорту "Київ", що в Жулянах, 30 травня вимушено приземлився літак. Рейс Київ-Анталія повернувся назад незабаром після вильоту з-за серйозної несправності.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири влаштували бунт і намагалися захопити аеропорт "Жуляни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі