пʼятниця, 21 грудня 2007 07:10

Пасажир зірвав у таксі ручне гальмо на швидкості 60 км/год

— Пасажир зірвав ручне гальмо на швидкості 60 км/год. Машина пішла юзом, ледь утримав її. Слава Богу, ніхто не постраждав. Потім він вирвав рацію і вдарив мене в обличчя, — каже "ГПУ" Олександр Каретний, 35 років, таксист компанії "Алло".

Близько 23.00 у вівторок Олександр віз на передньому сидінні 40-річного киянина Сергія Суслова. Позаду сиділи дружина пасажира, двоє малих дітей і батьки. Родина відпочивала разом у кафе "Рідна Хата" на вул. Азербайджанській. Звідти замовили таксі на Троєщину. Під час поїздки киянин почав вимагати, аби водій спершу їхав на масив Лісовий. Каретний попросив диспетчера перерахувати вартість поїздки. Після цього пасажир почав сваритися, розмахував руками. Діти перелякалися й розплакалися. Таксист зупинив машину, попросив, аби родина вийшла. Пригрозив, що інакше йому доведеться відвезти чоловіка в міліцію. Коли рушили з місця, запитав у колег по рації адресу місцевого райвідділу. Киянин, тільки це почув, вирвав рацію і вдарив водія.

Олександр Каретний повідомив колег про напад, назвав адресу. За кілька хвилин до ринку "Юність" на Братиславській з"їхалися з півсотні таксистів, оточили киянина. На руках у пасажира плакала дівчинка, просила батька йти додому.

Зрештою чоловіка відвезли у райвідділ. Олександр Каретний пояснює, що не мав наміру писати заяву на Суслова, бо стало шкода дівчинки, яка постійно плакала на руках у батька.

— Обличчя заживе: ніс подертий, синець під оком. Але він розбив мені рацією скло. Аби встановити нове, треба заплатити близько $400.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир зірвав у таксі ручне гальмо на швидкості 60 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі