понеділок, 28 травня 2012 14:47

Опубліковано список вулиць, які перекриватимуть на час Євро-2012

Опубліковано список вулиць, які перекриватимуть на час Євро-2012
Прилеглі до стадіону території перекриватимуть часто. Фото: epochtimes.com.ua

Державтоінспекція назвала вулиці, які будуть перекриті на час проведення в Києві чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Починаючи з понеділка, 28 травня, центр Києва перекрили для руху транспорту. Рух буде перекрито на площі Незалежності та по вулиці Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького до 1:00 7 липня.

У дні проведення матчів 11, 15 і 19 червня на усьому транспортному периметрі навколо стадіону та офіційної фан-зони обмеження вводиться з 6:00 дня проведення матчу до закінчення гри і три години після її закінчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянам показали оновлений кліп гімну Євро-2012

Рух транспорту перекривається на наступних вулицях: вул. В. Васильківська (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Шевченко); вул. І. Федорова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Предславинської); вул. Димитрова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса); вул. Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова); пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України); вул. Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК "Олімпійський"); вул. Жилянська (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі); вул. Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної); вул. Шота Руставелі; вул. Еспланадна; вул. Рогнідинська; Бессарабська площа (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому узвозу залишається відкритим); вул. Скоропадського; бульв. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса в обох напрямках); пров. Госпітальний; вул. Госпітальна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потопити Київ у смітті: чергова дурість чи тонкий розрахунок?

Крім того, з 25 травня по 7 липня заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме: вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик; вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик.

При в'їзді до Києва, на магістральних вулицях (біля станцій метрополітену), для паркування особистого автотранспорту вболівальників будуть працювати 22 паркінги. Всього на них можна буде розмістити 1480 автомобілів. Розташовані вони будуть на наступних напрямках: Одеське - 5 паркінгів (350 автомісць); Житомирське - 8 паркінгів (460 автомісць); Чернігівське - 5 паркінгів (340 автомісць); Харківське-4 паркінгу (330 автомісць).

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано список вулиць, які перекриватимуть на час Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі