пʼятниця, 11 травня 2012 22:48

Киянам показали оновлений кліп гімну Євро-2012
7

Фото: Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

Сьогодні в центрі столиці на святковому концерті, присвяченому прибуттю Кубка Анрі Делоне в Україну, киянам показали оновлений кліп офіційного гімну "Євро-2012" німецької співачки Осеаna.

Нагадаємо, відео викликало обурення в українців через малу кількість кадрів, які б розповідали про Україну в попередньому варіанті кліпу.

Як розповів ведучий вечора Микола Васильків, УЄФА швидко відреагувало на критику і переробило офіційне відео. Тепер у кадрі, крім Олімпійського стадіону в Києві, присутні всі арени, що прийматимуть "Євро". Також до відео додали кадри зйомок приймаючих міст із висоти пташиного польоту.

Святковий концерт організував на честь прибуття Кубку Анрі Делоне в Київ місцевий організаційний комітет підготовки до Євро-2012.

Зараз кубок знаходиться на Майдані Незалежності в спеціальній скляній конструкції. Поруч змонтована сцена, на якій ведучі концерту Фоззі та Микола Васильків розважають публіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми 5 років чекали на це" - Шукер і Шевченко презентували Кубок Анрі Делоне

Заради концерту столична влада перекрила автомобільний рух на Хрещатику. Для киян співають гурти "СКАЙ", "Крихітка Цахес", "ТНМК", "Воплі Відоплясова" та учасниця Євробачення Гайтана.

Ведучі після кожного їх виступу жбурляють футбольні мячі у натовп під сценою. На них розписались учасники концерту.

Неподалік один із офіційних спонсорів "Євро" встановив столи з настольним футболом. Переможці міні-чемпіонату мали можливість виграти квитки на матчі "Євро".

Нагадаємо, на вихідних усі охочі матимуть можливість сфотографуватись із Кубком Анрі Делоне. До нього пускатимуть, щоб сфотографуватись із 10:00 до 20:00. Потім кубок поїде до Івано-Франківська. Усього під час турне Кубок Делоне відвідає сім міст.

Зараз ви читаєте новину «Киянам показали оновлений кліп гімну Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі