пʼятниця, 11 травня 2012 18:23

Укрпошта випустила марки з кубком Анрі Делоне
7

Фото: ФОТО: Андрій ШМАТОВ

Укрпошта випустила офіційні марки для кубку Анрі Делоне, який розігруватимуть на Євро-2012. Церемонія спецпогашення поштового блока відбулася сьогодні у колонному залі Київської міської державної адміністрації, на офіційній презентації кубку Анрі Делоне в Україні. Перший поштовий блок довірили відкрити голові київської міської адміністрації Олександру Попову.

"Сподіваюся, вони будуть оцінені не тільки фанами, але й колекціонерами, тому що саме ця серія є офіційною продукцією УЄФА й буде прославляти футбольний чемпіонат Європи 2012 року на весь світ. Поштові марки – це насамперед знаки поштової оплати, що разом з конвертами розлітаються далеко за межі України й несуть інформацію про нашу історію, культуру та побут іншим країнам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми 5 років чекали на це" - Шукер і Шевченко презентували Кубок Анрі Делоне

Таким чином вони виконують роль своєрідної візитівки держави Україна на міжнародній арені" - розповіла Оксана Плотнікова, генеральний директор "Укрпошти".

За її словами лімітований тираж, офіційна символіка чемпіонату та високохудожній дизайн випуску зацікавлять як досвідчених збирачів поштових марок, так і футбольних уболівальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країну мрій" включили до офіційної програми "Євро-2012"

Марку випустили тиражем 30 тисяч екземплярів. Її розмір 50,46х50,46 міліметрів, ціна – 62 гривні 55 копійок. Окрім марки Кубку Європи, до початку турніру також з'являться дитячі марки та марки для фанів, на яких буде зображена футбольна збірна України.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта випустила марки з кубком Анрі Делоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі