понеділок, 21 травня 2007 07:12

Опанасенко запив після смерті матері

57-річного Юрія Опанасенка знайшла мертвим у його квартирі колишня дружина Тетяна. Серце чоловіка зупинилося 14 травня.

Із Тетяною Юрій Олексійович розлучився багато років тому. Вона жила в сусідньому під"їзді з двома їхніми дітьми, дорослими сином і донькою. Опанасенко мешкав із матір"ю Зоєю, яка померла кілька місяців тому.

— Я заходила до них, коли ще була жива баба Зоя — його мати, — каже Ірина Прусакова, 59 років, сусідка покійного. — Вона хворіла на серце. Та й в Юри із серцем були проблеми. Він увесь час казав:"Мамо, якщо ти помреш, з ким я залишуся?" Мабуть, аби він не сумував тут, вона його до себе забрала...

Також кажуть, що Юрій Опанасенко любив випити, хоча йому не можна було через хворе серце. Після смерті матері не вживав спиртного кілька тижнів, потім знову запив. Перед смертю його бачили напідпитку.

Колишня дружина постійно приносила йому їсти. Останнім часом Юрій Олексійович ніде не працював. Колись був будівельником.

— Він мав незакінчену вищу освіту. Був розумним, з ним можна було спілкуватися на будь-які теми. Одне горе, що випивав, — каже Ірина Василівна.

Зараз ви читаєте новину «Опанасенко запив після смерті матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі